Alarm

Prokamera installerer alarmer til både private og erhvervsdrivende.

Vi benytter udelukkende mærket Jablotron. Jablatron er godkendt i forsikrings- og pensionsklasse 2, og må derfor bruges i større virksomheder. Derfor kan vi lave sikringsklasse 40.Det gør at alarmen er særdeles anvendelig til mindre erhverv, samt private boliger og er yderst driftsikker og i høj kvalitet.

Alarmen kan fuldt ud tilpasses jeres behov. Der er mulighed for at tilkoble zoner uafhængigt af hinanden, så det f.eks. er muligt at tilkoble udhus eller garage, selvom resten af huset ikke er tilkoblet. Alarmen sørger altid for at tilkalde hjælp, hvis uheldet er ude, enten til mobil eller til vagtcentral, det giver tryghed.

Tilbehørsprogrammet er stort, og det er muligt at koble både røgdetektorer, kulilte- og gasdetektorer til systemet.Mulighed for at styre udendørsbelysning, garageporten, vand osv. via din mobiltelefon – nemt og bekvemt, uanset hvor du befinder dig!

Mulighed for at koble vagtcentral/vægter på systemet, og mulighed for at lave en service ordning med os. Ring og få et uforpligtende alarm tilbud.

Se en demo af hvad alarmsystemet kan